Tel. 0743.10.34.20
Str. Sandor Petofi nr. 4, Bucuresti
 1. DC Nails Academy este una dintre cele mai performante scoli de profil din Europa. Iar performanta scolii echivaleaza cu rezultatele cursantelor sau cursantilor care ne-au trecut pragul.
 2. Fiecare cursant se simte la DC Nails Academy ca intr-o familie, nu ca intr-o scoala.
 3. Baza teoretica si practica din scoala, pregateste 100% orice cursant(a) pentru toate evaluarile care urmeaza.
 4. Dupa finalizarea oricarui curs DC Nails Academy esti pregatit(a) pentru o meserie pe care o poti practica inca de a doua zi!
 5. La DC Nails Academy vei invata propria noastra metoda de pregatire a unghiilor naturale/tehnice, bazata pe sanatatea si recuperarea unghiilor.
 6.  Oferim perspectiva, pentru ca la cursurile DC Nails Academy inveti sa gandesti un business in jurul acestei meserii, inveti sa interactionezi cu clientii si iti faci deja o idee clara despre cum lucreaza furnizorii.
 7. Suntem unici, pentru ca mix-ul de branduri folosite in scoala DC Nails Academy nu exista nici macar in 5 saloane din Romania. Scolile generaliste nu folosesc prea multe branduri, pe cand scolile de brand sunt construite si dezvoltate strict in jurul acelor produse.
 8.  In cadrul cursurilor noastre, care sunt cele mai complete de pe piata, primesti inclusiv notiuni de psihologie, astfel incat sa abordezi clientele intr-un mod corect, inveti ce inseamna managementul banilor si a timpului, inveti sa gestionezi totul in jurul meseriei pe care ti-ai ales-o.
 9. La DC Nails inveti mai multe, lucrezi mai mult, iar per total daca pui in balanta costurile, perioada de scolarizare, experienta acumulata, dar si parcurgerea unei programe complete, vei iesi mult mai bine, iar totul este in avantajul tau!
 10. Noi nu agreem mai mult de 6 cursanti per curs, astfel incat sa se lucreze intens, sa fie acordata atentia cuvenita fiecarui cursant, iar rezultate individuale in urma scolarizarii sa fie la cel mai inalt nivel.
 11. La finalul cursurilor DC Nails Academy, veti fi recunoscuti atat in tara, cat si peste hotare, ca tehnicieni de unghii, prin acumularea cunostiintelor teoretice si dobandirea abilitatilor practice, dar si cu ajutorul diplomelor de calificare si specializare stilist protezist unghii gel si acryl, obtinute la finalizarea perioadei de scolarizare.
 12. Toti absolventii DC Nails Academy au devenit buni profesionisti, au reusit sa fie antreprenori prin dezvoltarea unei afaceri proprii sau au ales la randul lor sa fie formatori.
 13. Fostii cursanti DC Nails Academy lucreaza in tari precum Canada, Italia, Spania, Germania, Austria, Portugalia, Franta, Suedia si Anglia.
 14. Oferim consultanta cursantelor care doresc sa isi deschida un salon.
 15. Ne poti cunoaste inainte de a te inscrie la curs, venind ca model pentru alte cursante. Asa vei intelege modul nostru de lucru, te vei convinge direct de pasii pe care ii vei urma si te vei integra rapid in atmosfera din scoala!

Parteneri DC Nails Academy

Info Confidențialitate Date
Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.