Tel. 0743.10.34.20
Str. Sandor Petofi nr. 4, Bucuresti

DC Nails Academy este un centru de formare si perfectionare acreditat ministerial si de CNFPA pentru meseria de manichiurist, pedichiurist si stilist protezist unghii gel si acryl. Asadar, la finalul cursurilor, diplomele tale sunt recunoscute de orice angajator, atat la nivel national, cat si international.

DC Nails Academy este una dintre cele mai performante scoli de profil din Europa. Iar performanta scolii echivaleaza cu rezultatele cursantelor sau cursantilor care ne-au trecut pragul. Faptul ca gradul de promovabilitate la examenele de obtinere a acreditarilor este de 100%, ne ofera convingerea ca tot ceea ce predam in cadrul cursurilor noastre este un volum de informatii care ajuta cursantele sau cursantii sa inteleaga aceasta meserie, sa o practice cu placere si mai ales cu siguranta.

In plus, oferim perspectiva, pentru ca la cursurile DC Nails Academy inveti sa gandesti un business in jurul acestei meserii, inveti sa interactionezi cu clientii si iti faci deja o idee clara despre cum lucreaza furnizorii. La toate orele noastre vei lucra pe modele vii, ceea ce te va ajuta sa fii mult mai stapana pe notiunile invatate.

istorie_manichiura1

In cadrul cursurilor noastre, care sunt cele mai complete de pe piata, iar o specializare de la A la Z dureaza aprox. 4 luni, primesti inclusiv notiuni de psihologie, astfel incat sa abordezi clientele intr-un mod corect, inveti ce inseamna managementul banilor si a timpului, inveti sa gestionezi totul in jurul meseriei pe care ti-ai ales-o. Iar aceste lucruri sunt extrem de importante.

Faptul ca DC Nails Academy nu scoate cursante sau cursanti “pe banda” este pentru ca echipa noastra pune suflet si investeste in fiecare dintre persoanele care ne-au ales sa le directionam pasii spre o meserie.

Absolventii cursurilor DC Nails Academy vor sti cu siguranta ca succesul unui veritabil technician de unghii (stilist protezist unghii) se traduce prin calitatea serviciilor oferite, eficienta, indemanare, tehnica la standarde internationale, atitudine impecabila, respectul fata de client, intr-un cuvant profesionalism.

La finalul cursurilor noastre, veti fi recunoscuti atat in tara, cat si peste hotare, ca tehnicieni de unghii, prin acumularea cunostiintelor teoretice si dobandirea abilitatilor practice, dar si cu ajutorul diplomelor de calificare si specializare stilist protezist unghii gel si acryl, obtinute la finalizarea perioadei de scolarizare.

Si nu uitati! Toti absolventii DC Nails Academy au devenit buni profesionisti, au reusit sa fie antreprenori prin dezvoltarea unei afaceri proprii sau au ales la randul lor sa fie formatori. In Romania si nu numai, cei mai buni dintre cei buni au diplome eliberate de DC Nails Academy si au putut la finalul cursurilor sa isi aleaga drumul in viata!

Parteneri DC Nails Academy

Info Confidențialitate Date
Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.