Tel. 0743.10.34.20
Str. Sandor Petofi nr. 4, Bucuresti

“Am sa incep cu o scurta poveste inainte ca eu sa ajung cursanta DC Nails Academy.

Daca cineva mi-ar fi spus in urma cu 2 ani ca voi alege sa fac aceste cursuri cu mandrie si sa profesez cu bucurie aceasta meserie, nu as fi crezut! Sora mea mai mica a decis atunci sa urmeze Scoala de coafura “Cornel Saru”. Imi amintesc ca era mandra si fericita, iar pe parcursul scolii ma suna in fiecare zi pentru un “update” complet al cunostintelor si a experientei dobandite in ziua respectiva. Asa am ajuns sa vorbim despre DC Nails Academy si implicit despre mentorii sai, Dorina Codres si Tatiana Pana, deoarece academia isi avea sediul in aceeasi cladire unde se desfasurau cursurile surorii mele.

povestea mea la scoala de manichiura DC Nails ACADEMY 1

Pare ciudat, dar am fost atrasa de aceste persoane, chiar inainte de a le cunoaste personal. Unii pot gandi ca a fost destinul sau poate o chemare, cert este ca subconstientul meu s-a trezit din perioada de “amorteala” si, pur si simplu, mi s-a redeschis pofta de a schimba ceva in viata mea. Ar fi un cliseu daca v-as spune ca am avut o pasiune pentru acest domeniu. Ei bine, nu am avut o pasiune, dar nici sentimente de repulsie. Pur si simplu, nu am acordat atentie si in nici un caz nu am inclus o astfel de optiune in planurile mele de viitor. Dupa “trezirea” mea, am hotarat sa ma inscriu la aceste cursuri de manichiura si, cum mie nu imi plac jumatatile de masura, am hotarat sa urmez toate cursurile: acryl, gel, manichiura si pedichiura.

In ziua in care m-am inscris, am cunoscut-o pe Tatiana, o persoana exceptionala, calda si plina de profesionalism. Desi nu i-am spus-o niciodata, Tatiana mi-a transmis un sentiment de siguranta care m-a ajutat foarte mult. Am simtit ca am luat decizia potrivita si am plecat de acolo cu sentimentul de mandrie ca am facut acest pas, asteptand cu nerabdare inceperea cursurilor. Imi amintesc cu drag ca, atunci cand s-a terminat prima zi de curs, am simtit ca exact asta am asteptat sa fac dintotdeauna, in conditiile in care eu am studiile superioare terminate, mai precis facultatea de journalism, care nu are nicio legatura cu acest profil. Tocmai de aceea va spuneam mai devreme ca poate sa fi fost chiar destinul! Oricum ar fi, recomand cu multa caldura tuturor celor care citesc aceasta “scrisoare” si au dorinta sa invete, sa profeseze si sa schimbe ceva in viata lor, atunci sa urmeze aceste cursuri. V-am spus de sentimentele care m-au invaluit in prima zi de cursuri, pentru a lasa la sfarsit cel mai important detaliu: multitudinea de informatii primite, din punct de vedere anatomic, in ceea ce privesc unghiile. Aceste cursuri debuteaza cu anatomia unghiei si este extraordinar cate lucruri noi am invatat inca din prima zi!

Dupa orele de teorie, a urmat practica, unde au fost momente de neuitat. Eu asociez inceperea practicii cu Dorina Codres. Cand am inceput eu cursul,  se afla in concediu si am cunoscut-o dupa prima mea saptamana. Dorina Codres este o personalitate extrem de puternica, o persoana sigura pe ea si pe cunostintele ei, cu un istoric incredibil de fastuos in domeniu. La cursuri am avut cuplul Dorina si Tatiana si este uimitor cat de bine functioneaza impreuna, in ceea ce priveste modul academic de predare si invatare! Pentru mine, a avea doua profesoare grozave, a insemnat un mare beneficiu, pentru ca micile trucuri ale meseriei le-am putut dobandi, nu de la o persoana, ci de la doua… repet, am avut un avantaj grozav, pe care sper sa-l aprecieze toate cursantele!

Un alt mare avantaj l-au reprezentat produsele cu care am lucrat, de la cele mai puternice branduri: OPI, Orly, Melkior, IBD, Cuccio si Zoya. Conteaza si face toata diferenta un produs de calitate, recunoscut mondial! Te ajuta sa lucrezi intr-un mod rapid, sigur si cu beneficii vizibile, atat de noi cele care utilizam aceste produse, cat si de clientele carora li se efectueaza serviciile de manichiura-pedichiura.

Cursurile DC Nails Academy m-au ajutat sa-mi imbunatatesc cunostintele generale, mi-au dat posibilitatea de a sprijini alte persoane cu experienta dobandita si, nu in ultimul rand, mi-au oferit un drum nou in viata, care mi-a adus satisfactie (cel mai important) si remuneratie financiara. Pentru ca, sa nu uitam, aceasta meserie este una avantajoasa financiar, dar este si destul de grea. Insa, cu toate acestea, iti poate fi destul de usor daca urmezi sfaturile si te mentii la curent cu toate noutatile, dar mai ales daca ai dorinta de a face mai intai un bine celor care apeleaza la serviciile tale, apoi sa faci bani.

Ii multumesc din suflet Dorinei Codres, in primul rand pentru ca a luat decizia de a infiinta aceasta academie, DC Nails Academy, si apoi pentru toate ideile si cunostintele pe care mi le-a impartasit in cadrul scolii! Si, nu in ultimul rand, ii multumesc Tatianei Pana pentru rabdarea, caldura si profesionalismul de care am beneficiat pe tot parcursul pregatirii mele!”

Ruxandra
Lazarescu

Parteneri DC Nails Academy

Info Confidențialitate Date
Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.