Tel. 0743.10.34.20
Str. Sandor Petofi nr. 4, Bucuresti

scoala-dorina1

  • Cresterea calitatii serviciilor de manichiura, pedichiura, unghii tehnice(unghii false) – cunoasterea si practicarea serviciilor complexe de ingrijire si infrumusetare a unghiilor
  • Sa crestem persone creative, caractere bine conturate, sa incurajam atitudinea pozitiva si deschisa, comunicarea si spiritul de echipa.
  • Punem accent deosebit pe sesiunile practice ale cursantului astfel incat, acesta sa dobandeasca increderea de care are nevoie pentru a pune in valoare cunostintele acumulate la finalul cursurilor, deci vei lucra activ serviciile ca intr-un salon.
  • Sa cunoasca chimia produsului, anatomia si bolile unghiilor, astfel incat sa stie beneficiile tratamentelor si recomandarile unghiilor tehnice(unghiilor false) pentru un consult si diagnostic exact.
  • Garantam ca fiecare etapa a formarii este inspirata, gandita si sustinuta practic de Dorina Codres, astfel incat, fiecare cursant va avea siguranta ca toate informatiile primite vor fi pe deplin intelese si insusite, asigurand o evolutie spectaculoasa.

Parteneri DC Nails Academy

Info Confidențialitate Date
Referitor la regulamentul de protecție al datelor, vă informăm că acest site poate colecta următoarele date:
Citiți informațiile complete accesând Termeni și Condiții
Anumite condiții sunt obligatorii. Vă rugăm să le acceptați pentru a putea merge mai departe.